ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πόρισμα της ιατροδικαστού «κατακεραυνώνει» τον ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρη γνωμάτευση από την ιατροδικαστή Ελένη Ζαγκελίδου, η οποία εξέτασε τον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία. 

Την ολοκληρωμένη γνωμάτευσή της για την κατάσταση της υγείας του Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος δέχθηκε στο πρόσωπο το ρολό ταμειακής μηχανής από τον ταραξία οπαδό του ΠΑΟΚ, συνέταξε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου.

Η εν λόγω ιατροδικαστής, η οποία εξέτασε τον Κατααλνό προπονητή του Ολυμπιακού
κατ’ εντολή από την υποδιεύθυνση αθλητικής βίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης., έκανε λόγο
για «διακριτή κάκωση στο άνω χείλος του στόματος», αναφέρεται στις ζαλάδες που αισθάνόταν ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά το χτύπημα που δέχθηκε , ενώ αποκάλυψε τα ευρήματα της αξονικής που υποβλήθηκε και ξεκαθαρίζει πως «για την αποδρομή των κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση μία εβδομάδα».

Αναλυτικά το πόρισμα της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγκελίδου

«Από την εξέταση του στις 26/2/18 προέκυψε διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος (αρ) κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Ο απεικονιστικός έλεγχος και συγκεκριμένα η αξονική τομογραφία ΑΜΣΣ (αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), από 27/2/18, ανέδειξε εικόνα ήπιου ευθειασμού. Για την αποδρομή των παραπάνω κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση χρόνος μιας εβδομάδος εξαιρέσει επιπλοκών».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button