ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To μήνυμα του Καρίμ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στη Nova  για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό ,αλλά  και τα θέλω του εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά: Αυτή τη σεζόν δεν τα καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους, όπως θα ήθελαν. Αλλά οι πραγματικοί οπαδοί και όσοι πραγματικά αγαπάνε τον Ολυμπιακό, πιστεύω πως νοιάζονται για την ομάδα. Αγαπάνε τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο, ανεξάρτητα αν μία χρονιά βγεις πρωταθλητής ή όχι. Δεν απογοητεύονται, αλλάζουν ομάδα, να πουν τελείωσε, αυτό ήταν».

Για την επόμενη σεζόν, αναφέρει: «Αν παραμείνω σίγουρα θα παλέψω (για τον τίτλο), όπως και σε αυτή τη σεζόν προσπαθούσα πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν την επόμενη χρονιά παραμείνω στην ομάδα, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσω να κάνω τους οπαδούς μας ευτυχισμένους. Και να είναι η φανέλα του Ολυμπιακού στην κορυφή όπως πάντα».

Για το στόχο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος: «Θα δούμε τους δύο τελευταίους αγώνες. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει επιτυχία και υγεία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να βγω πρώτος σκόρερ».

Τέλος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ανέφερε: «Ειλικρινά σέβομαι πολύ τον Παναιτωλικό ως ομάδα. Είναι καλός σύλλογος και καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Αλλά όταν παίζουμε στην έδρα μας με τους οπαδούς μας αποκτούμε πλεονέκτημα. Και πιστεύω ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να είμαστε νικητές στο τέλος του αγώνα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button