ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το δείπνο των πρωταθλητών της Κ-15

29e744_1

Το γιόρτασαν δεόντως οι πρωταθλητές της Κ-15 του Ολυμπιακού με αφορμή την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αποσπώντας τα εύσημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Λίγες ημέρες προτού ολοκληρωθεί μια μαγική χρφονιά η Κ-15 του Ολυμπιακού άδραξε την ευκαιρία να δειπνήσει και να γιορτάσει τα επιτεύγματα της.

Μια χρονιά δύσκολη, με πολύ δουλειά, πρόοδο και με τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού να σηκώνουν στα Γιάννινα την Μεγάλη Τρίτη την κούπα του Πρωταθλητή Super League K-15 στον αέρα!

Οι νεαροί Πρωταθλητές με προτροπή των προπονητών τους, Νίκου Τοπολιάτη και Τάσου Πάντου, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης για να δειπνήσουν σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης και είναι αλήθεια πως είπαν πολλά, γέλασαν πολύ και φυσικά έφαγαν…Έφαγαν και τούρτα αφού είχε γενέθλια ο αρχηγός Γιώργος Φέκκαςκαι οι συμπαίκτες του, του έφεραν τούρτα για να σβήσει και τα κεράκια!

Το παρών στο δείπνο εκτός από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές κ.κ Τοπολιάτη, Πάντο και όλο το τεχνικό επιτελείο έδωσε ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ.Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Η … έκπληξη της βραδιάς ήταν η τυχαία επίσκεψη του κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο εστιατόριο. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που έχει όπως αυτά τα παιδιά “βγει” από την Ακαδημίατου συλλόγου και έπαιξε για πολλά χρόνια στην πρώτη ομάδα βρέθηκε στο μαγαζί και φυσικά συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία τους.

Φυσικά τα παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί του ενώ άκουσαν και συμβουλές για να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να πετυχαίνουν νέους στόχους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button