ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τιμωρία στους διαιτητές του…. αυτογκολ

Και τελικά τιμωρήθηκαν… ποιοι μα οι διαιτητές του…. αυτογκόλ…Καλά δεν θυμάστε τι έγινε τον περασμένο Μάιο, στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βουλιαγμένη στις Νεάνιδες. Τότε που  η προπονήτρια της Βουλιαγμένης έδωσε την  εντολή για το περίφημο αυτογκόλ μιας και δεν της έβγαιναν τα κουκιά και η Βουλιαγμένη έπαιρνε την πρόκριση στην επόμενη φάση με ήττα με μεγάλο σκορ.

Βέβαια εκεί οι αγαπημένοι μας στην ΚΟΕ έπρεπε να περάσουν τόσοι μήνες για να τους τιμωρήσουν αλλά δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ έτσι δεν λένε…

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΚΟΕ:

*Ενέκρινε την ποινή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας των 20 αγωνιστικών ημερών στους διαιτητές Γιώργο Στεφανάκη και Δημήτρη Σαρρή του αγώνα Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης στις 30 Ιουνίου 2018, για το πρωτάθλημα Νεανίδων, για μη ακριβή και σωστή εφαρμογή των άρθρων των Διεθνών Κανονισμών Υδατοσφαίρισης (WP 7.6 και WP 21.3), τη μη καταγραφή στο Φύλλο Αγώνα των γεγονότων στον συγκεκριμένο αγώνα, την αδυναμία εκ μέρους τους διαχείρισης των γεγονότων, τη μη ομαλή κατάληξη του αγώνα και τη διαφύλαξη του κύρους του αθλήματος. Η ποινή αρχίζει με την έναρξη των πρωταθλημάτων περιόδου 2018-19.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button