ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι είναι αυτά τα περίεργα χαρτάκια (pic video )

Οι διοργανωτές βλέποντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην χρειάζονται άλλου είδους ενισχύσεις για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους,  μοίρασαν χαρτάκια θορύβου στις άλλες τρεις κερκίδες του κλειστού του Ανόβερο.

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν οι διοργανωτές του Final-8 το απόγευμα του Σαββάτου, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αποψινού σπουδαίου τελικού του Ολυμπιακού κόντρα στην Φερεντσβάρος.
Oι Γερμανοί βλέποντας τους οπαδούς των Περαιωτών να δημιουργούν εκκωφαντική ατμόσφαιρα με τις φωνές και τα συνθήματα, μοίρασαν στις άλλες τρεις εξέδρες του κλειστού του Ανόβερο ειδικά χαρτάκια τα οποία κάνουν θόρυβο. Με ξεκάθαρη επιδίωξη η … φασαρία να είναι ισορροπημένη…

Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού, το γνωρίζουν άπαντες παγκοσμίως ότι είναι μοναδικός, συγκλονιστικός! Ό,τι δεν χρειάζεται … βοηθήματα, προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα… Με τις φωνές, τα συνθήματα και τον μοναδικό παλμό του συνιστά τον καλύτερο … παίκτη παραπάνω για την ομάδα που λατρεύει και τον μεγαλύτερο εφιάλτη για τους αντιπάλους του Θρύλου! Σε όλα τα αθλήματα!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button