ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θέλουμε μια απάντηση τώρα…

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης και το ξέσπασμα του Χρήστου Αφρουδάκη και τα πυρά που εξαπέλυσε κατά του Ολυμπιακού, μου ήρθαν στο μυαλό ιστορίες από το πρόσφατο παρελθόν, πόσες και πόσες  φορές ο Θρύλος στήθηκε στο τοίχο πυροβολήθηκε, χτυπήθηκε και αναστήθηκε μέσα από τις στάχτες του.
Από το πρόσφατο παρελθόν μέχρι τώρα … Από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο μεγάλα.

Θυμάμαι στις αρχές της οικονομικής κρίσης, τότε που τα πρώτα προβλήματα είχαν χτυπήσει την Ελληνική υδατοσφαίριση, τότε που το ένα κολυμβητήριο έκλεισε μετά το άλλο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν όσο μπορούσαν ανοιχτό το Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά αν και δεν ήταν δική τους ευθύνη, πραγματοποιούσαν προπονήσεις σε παγωμένη πισίνα και συνέχισαν να πρωταγωνιστούν και να αντιπροσωπεύουν επάξια την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις..
Και προσπαθώντας να αναλύσω το σκεφτικό του πρώην αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας συνεχίζω το συλλογισμό μου και φτάνω στο τώρα…

Ο Ολυμπιακός ο πρωταθλητής Ευρώπης παραμένει άστεγος, το Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά παραμένει κλειστό, και κανένας δεν ξέρει πότε θα ανοίξει, αφού επίσημη απάντηση- εξήγηση για την πορεία των έργων, για το μέγεθος της ζημιάς ακόμα δεν έχει δοθεί
Βέβαια, για να το παίξω και λίγο δικηγόρος του διαβόλου, δεν ξέρω με πια λογική ξεκίνησαν τα έργα στα κολυμβητήρια στα Ιωάννινα, στην Πάτρα, στην Κρήτη, στην Θεσσαλονίκη και στο Παπαστράτειο αποφάσισαν να ξεκινήσουν τόσο αργά, μήπως γιατί κάποιοι δεν ήθελαν οι ομάδες του Ολυμπιακού  να πραγματοποιούν σωστές προπονήσεις.

Μήπως γιατί δεν ήθελαν να είναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους,Μήπως γιατί χαίρονται όταν η ομάδα πηγαίνει καλά και το όνομα της Ελλάδας ακούγεται σε όλη την Ευρώπη…Όμως αυτοί οι κύριοι έκαναν ένα μεγάλο λάθος πιστεύουν ότι με αυτό το τρόπο θα χτυπήσουν το Ολυμπιακό αλλά δυστυχώς διαλύουν από πίσω ένα ολόκληρο σύστημα…
Από τις Ακαδημίες των ερυθρόλευκων που έχουν όλες στοιβαχτεί στο κολυμβητήριο στα  Βοτσαλάκια… Εκεί όπου παιδιά όλων των ηλικιών προσπαθούν και πραγματοποιούν προπονήσεις σε ένα κολυμβητήριο που δεν μπορεί να δεχτεί τόσο πολύ κόσμο καθημερινά.
Μικρά παιδιά να προσπαθούν να κολυμπήσουν μαζί με ομάδες της συγχρονισμένης  μαζί με άλλες ακαδημίες αλλά και  με απλό κόσμο.

Και συνεχίζω να θέτω ερωτήματα…

Πως αυτά τα παιδιά, που πραγματοποιούν τέτοιες προπονήσεις αύριο μεθαύριο θα μπορέσουν να αγωνιστούν ή και πως θα παίξουν στην Εθνική ομάδα…

Να δώσω την απάντηση ή θα γίνω κακός, μάλλον δεν θα παίξουν ή δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν σωστά.
Και ας συνεχίσω, πείτε ότι για τον Ολυμπιακό δεν σας νοιάζει άλλωστε κατά καιρούς όλο το σύστημα έχει δείξει ότι είναι εναντίον του.

Να σας ρωτήσω για τον Εθνικό δεν σας απασχολεί, που έχει μείνει και εκείνος άστεγος, για την Εθνική δεν σας απασχολεί, η γαλανόλευκη που μας έχει φέρει τόσα μετάλλια σε τόσες διοργανώσεις που θα αγωνίζεται που θα που πραγματοποιεί προπονήσεις  ή μήπως θα πάρει και εκείνη τα βουνά και τα λαγκάδια για να βρει κάποιο κολυμβητήριο της προκοπής.

Η μήπως σας νοιάζει για τις υπόλοιπες ομάδες που χρησιμοποιούσαν το Παπαστράτειο καθώς δεν υπήρχε κανένα άλλο κολυμβητήριο.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι πάλι τα βάλατε με τον Ολυμπιακό πάλι προσπαθείτε να βάλετε εμπόδια στο δρόμο του προς την κορυφή Αλλά σίγουρα για ακόμα μια φορά θα αποτύχετε.

Αν είσαστε σωστοί θα πρέπει να βγείτε και να πείτε γιατί ένας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ δεν έχει την έδρα του γιατί πρέπει καθημερινά να περιφέρεται σε όλη την Αττική να παρακαλάει για να βρει ένα μέρος να αγωνιστεί.

Αλλά μάλλον είστε τόσο καλά βολεμένοι που δεν σας απασχολεί…

Εκείνο που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι όσο πληγώνει το θηρίο τόσο εκείνο θυμώνει και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και τότε… Κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς θα γίνει.

Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι θέλουμε μαι απάντηση τώρα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button