Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν θα πέφτει καρφίτσα!

Τα λιγοστά εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια» του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, θα τεθούν σε κυκλοφορία την Δευτέρα από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ κι αναμένεται να εξαφανιστούν.

 

Μία ανάσα από ένα ακόμη sold out  βρίσκονται στον Ολυμπιακό, ενόψει του νοκ άουτ ημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας ζουν κι αναπνέουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και από την πρώτη στιγμή όπου τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του νοκ άουτ ημιτελικού Κυπέλλου της Δευτέρας, έσπευσαν να τα προμηθευτούν μαζικά, ώστε να αποτελέσουν για ακόμη μία φορά την ασπίδα της αγαπημένης τους ομάδας στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο λαός του Θρύλου αποδεικνύει έμπρακτα ότι στα κρίσιμα ξέρει να στέκεται στο πλευρό της λατρεμένης του ομάδας και μάλιστα προετοιμάζεται να δημιουργήσει εκ νέου εκπληκτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του ΣΕΦ και να δώσει στους παίκτες του Γιαννη Σφαιρόπουλου την απαιτούμενη ώθηση να φτάσουν σε ένα  ακόμη θρίαμβο επί των «πρασίνων»!

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η πειραϊκή ΚΑΕ το βράδυ της Κυριακής, τα ελάχιστα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν μείνει απούλητα θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του ΣΕΦ και αναμένεται να γίνουν καπνός!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button