ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα εισιτήρια του Final-6

BUDA2016

Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων που αφορούν το επερχόμενο Final-6 ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Στην ενημέρωση του τρόπου διάθεσης των 800 διαθέσιμων εισιτηρίων του Final-6 της Βουδαπέστης για τις ανάγκες των οπαδών του προχώρησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για το Final 6 του Champions League που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, το διάστημα 2-4 Ιουνίου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Ο σύλλογός μας αιτήθηκε και εξασφάλισε από τους διοργανωτές 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών μας τα οποία θα διατίθενται μέσω προεγγραφών.

Η διαδικασία των προεγγραφών θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 4 Μαΐου έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου.

Οι προεγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας-Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 33 ευρώ και ισχύουν για τις 3 ημέρες που θα διεξαχθεί το Final 6.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button