ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά είναι τα νέα διαρκείας του Θρύλου (pics)

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 παρουσίασε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Πέμπτης στο “Γ. Καραϊσκάκης” με μειωμένες τιμές και πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους που, όπως πάντα, αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών” στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το σύνθημα των εφετινών διαρκείας είναι “Ολοι μαζί μία γρο8ια”, με τον αριθμό οκτώ αντί του “θήτα” να παραπέμπει ευθέως στον μεγαλύτερο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του όγδοου σερί πρωταθλήματος. Ενος πρωταθλήματος που αν κατακτηθεί τότε θα σημαίνει πως ακόμη μία χρυσή σελίδα γράφεται στην ιστορία του συλλόγου!

Στην παρουσίαση, οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν για τα πάντα σχετικά με τις νέες κάρτες διαρκείας, των οποίων οι τιμές είναι μειωμένες κατά 5% για όλες τις θύρες σε σχέση με πέρσι, και θα ξεκινούν από 110 ευρώ (τα απλά συνδεσμιακά) μέχρι 2.350 ευρώ (θέσεις VIP).

Μοναδική αύξηση που υπήρξε, ως γνωστόν, ήταν στα διαρκείας των οργανωμένων (10 ευρώ), γεγονός που είχε συζητηθεί και συμφωνηθεί εκ των προτέρων, προκειμένου τα έσοδα αυτά να πάνε στον Ερασιτέχνη, του οποίου τα τμήματα εξακολουθούν να πρωταγωνιστούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!

Στις τιμές υπολογίζονται επιπλέον τα 50 ευρώ, που είναι το κόστος για τα ενεργά μέλη του Ολυμπιακού. Σημειώνεται πως με την κάρτα μέλους, ο κάθε φίλαθλος έχει το προνόμιο να μπορεί να παρακολουθεί δωρεάν όλους τους αγώνες όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συμπεριλαμβανομένων από φέτος και εκείνων του βόλεϊ Ανδρών!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει από αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου και οι περσινοί κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους έως τις 12 Ιουλίου.

Οι διαθέσιμες θέσεις θα αρχίσουν να πωλούνται από τις 17 Ιουλίου.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία το σχεδιάγραμμα με τις τιμές και τις θύρες καθώς και τα οικογενειακά πακέτα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button