ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα δεδομένα για Ντόρσει και οι μικρές λεπτομέρειες[pic]

Ολο και πλησιάζει ο Τάιλερ Ντόρσει στον Ολυμπιακό  που ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή ., ύστερα απο το ΝΒΑ και τη Φενέρ.

Μικρές αλλά λεπτομέρειες οι οποίες και θα φέρουν ,εκ νέου, στην  ομάδα ένα παίκτη που δεδομένα μπορεί να προσφέρει πολλά κάτι που έχει αποδείξει στην προηγούμενη του θητεία στο λιμάνι.  Το θετικό στο κομμάτι των εξελίξεων   είχε προαναγγείλει ο μάνατζερ του Νίκος Λώτσος μιλώντας στο ΦΩΣ και τον Θέμη Σινάνογλου.

«Έχει επαφές αυτή τη στιγμή με τον Ολυμπιακό, δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά πιστεύω θα βρεθεί λύση. Έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Φενέρ, αλλά εν γνώσει της μιλάμε με τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαστε σε φάση αναμονής, όμως επειδή και οι τρεις πλευρές θέλουν να γίνει η μετακίνηση-η Φενέρ να βγει από το συμβόλαιό του, ο Ντόρσεϊ να πάει στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός να πάρει τον Ντόρσεϊ που έχει ελληνικό διαβατήριο-πιστεύω ότι θα τα βρούμε. Δεν είμαστε μακριά, θεωρώ ότι με καλή θέληση θα βρεθεί μια λύση»είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα, ο Ματέο Αντρεάνι ,δημοσιογράφος  από την Ιταλία, είχε αναφέρει και ποσά αλλά και τη συμφωνία διετούς διάρκειας

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button