ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμπλοκές «πράσινων» οπαδών και Αστυνομίας

Άναψαν τα… αίματα έξω από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, από νωρίς! Καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και τις δυνάμεις της τάξης. Ειδικότερα αυτό έγινε περίπου δύο ώρες πριν το τζάμπολ στον πέμπτο τελικό της Μπάσκετ Λιγκ. Συμπλοκές «πράσινων» οπαδών και Αστυνομίας.

Επεισόδια οπαδών του ΠΑΟ με την Αστυνομία

Για την ακρίβεια, περίπου 120 λεπτά πριν το τζάμπολ στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα των τελικών, έγινε κακός… χαμός! Μιας και οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να προσεγγίσουν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, παρότι δεν είχαν εισιτήρια. Αξίζει να σημειωθεί πώς αυτή η τακτική είναι συνηθισμένη και δεν προκαλεί εντύπωση! Καθώς έχει γίνει και άλλες φορές στο παρελθόν. Δηλαδή προσπάθεια να μπουν οπαδοί στο γήπεδο, χωρίς εισιτήριο. Το αποτέλεσμα ήταν η άμεση επέμβαση από την πλευρά της Αστυνομίας. Αλλά αυτό είχε και επακόλουθα.

Διότι τα επεισόδια των «πράσινων» οπαδών και της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε στον τραυματισμό ορισμένων από τους οπαδούς του ΠΑΟ. Έτσι χρειάστηκε να μεταφερθούν στα ιατρεία του ΟΑΚΑ για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Πιο συγκεκριμένα, 4-5 άτομα ήταν αυτά που χρειάστηκε να νοσηλευτούν μετά τους τραυματισμούς στα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο, στη συνέχεια επανήλθε η ηρεμία και η προσέλευση των οπαδών προχώρησε χωρίς άλλα ζητήματα. Συμπλοκές «πράσινων» οπαδών και Αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button