ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον αέρα το πρωτάθλημα της Volleyleague

Τι και αν το πρωτάθλημα της Volleyleague ετοιμάζεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, όλα παραμένουν στον αέρα,  κανένας δεν ξέρει πόσες ομάδες ακόμα θα αγωνισθούν αλλά και τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως όλοι γνωρίζαμε από την Τετάρτη, η ΑΕΚ δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διορία μέχρι τις 30 Αυγούστου για να καταθέσουν φάκελο συμμετοχής, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ. Και έτσι όπως φαίνεται η Ένωση θα καταλήξει να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Από την άλλη πρόβλημα υπάρχει και με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης  που ναι μεν εξασφάλισε μια μικρή παράταση από την αρμόδια επιτροπή   αλλά προς το παρών τρέχει και δεν φτάνει  προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη του  και να μπορέσει  εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Tέλος από το πουθενά όπως μάθαμε προέκυψε πρόβλημα και με τον Παμβοχαίκό. Η ομάδα του Βραχατίου  αν και έχει εξασφαλισμένη την αδειοδότησή της,  κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να λύσει το πρόβλημα χρηματοδότησή της. Καθώς όπως μαθαίνουμε αν υπάρχει αρνητική έκβαση στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις τότε υπάρχει περίπτωση να ανακαλέσουν και  την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά  ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του  για το νέο πρωτάθλημα  με σούπερ ενίσχυση χωρίς όμως να γνωρίζει ποιες ή και ακόμα χειρότερα πόσες ομάδες θα αντιμετωπίσει.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button