ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο… κάδρο και ο Γιόβετιτς

Δεν είναι μόνο ο Λούκα Γιόβιτς που απασχολεί το Θρύλο. Εξάλλου, για τον Σέρβο σας ενημέρωσε το Redaroume. Ωστόσο ένας ακόμα Βαλκάνιος φορ είναι στην… ατζέντα. Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος Μαυροβούνιος. Στο… κάδρο και ο Γιόβετιτς.

Επαφές με τον Γιόβετιτς

Βέβαια στον Ολυμπιακό εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της ομάδας. Εξάλλου, για την επίθεση υπάρχουν οι δύο περιπτώσεις από τα Βαλκάνια. Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για τον Λούκα Γιόβιτς. Επίσης, στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Στέφαν Γιόβετιτς. Δηλαδή ο 33χρονος φορ από το Μαυροβούνιο. Δηλαδή ένας ακόμα σκόρερ με μεγάλη παρουσία στα γήπεδα της Ευρώπης. Εξάλλου, οι ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν «μιλούν» από μόνες τους. Καθώς πέρασε από Παρτιζάν, Φιορεντίνα, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ, Σεβίλλη, Μονακό και Χέρτα Βερολίνου. Επιπλέον, είναι 68 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο, με 31 γκολ. Στο… κάδρο και ο Γιόβετιτς.

Στο… κάδρο αλλά με σκέψη!

Ωστόσο στο θέμα του Μαυροβούνιο υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις. Για ένα και μόνο λόγο. Διότι οι επιδόσεις του είναι εξαιρετικές. Αλλά το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα στο φινάλε της περασμένης σεζόν και κάνει ατομικές προπονήσεις, ίσως αποτελέσει ένα ζήτημα για την ετοιμότητά του. Μιας και θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Αντίθετα, ο Γιόβιτς έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με τη Φιορεντίνα και είναι σίγουρος σε κατάσταση ετοιμότητας για να αγωνιστεί… αύριο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button