ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος


Ο Ολυμπιακός πρωτοστατεί και στην προστασία του περιβάλλοντος, με πιτσιρικάδες των Σχολών να προχωρούν στον καθαρισμό της οδού «Ανδρέα Μουράτη» στο Νέο Φάληρο.

 

Το έντονα κοινωνικό της πρόσωπο παρουσιάζει σε όλες τις εκφάνσεις η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εξαίρεση στον γενικότερο κανόνα δεν θα μπορούσε να υπάρξει ανήμερα της Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος (5/6).

Κι αυτό διότι παιδιά από τις Σχολές των «ερυθρόλευκων» προχώρησαν σε συμβολικό καθαρισμό της οδού «Ανδρέα Μουράτη», στο Νέο Φάληρο, προχώρησαν παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και το έχουμε αποδείξει. Σήμερα είμαστε εδώ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Σε συνεργασία με τον Δήμο του Πειραιά στείλαμε το μήνυμα μας και τιμήσαμε την ιστορία του Ολυμπιακού. Καθαρίσαμε συμβολικά τον δρόμο «Ανδρέας Μουράτης». Θέλουμε τα παιδιά να μαθαίνουν την ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και να είναι ενεργή πολίτες και να είναι κοντά στις δράσεις της ομάδας», δήλωσε ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος.

Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, είπε: «Είναι μια αξιόλογη πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να καθαριστεί ένας δρόμος στο Νέο Φάληρο. Ένας δρόμος όμως που έχει το όνομα της παλιάς δόξας του Ολυμπιακού του Ανδρέα Μουράτη. Είναι μια αξιόλογη πρωτοβουλία με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος. Προσπαθούμε να δείξουμε σ’ όλους ότι είναι δική μας ευθύνη η καθαριότητα στους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε. Ο Δήμος Πειραιά πάντα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button