ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Επιτροπή Εφέσεων κατέπεσε η ποινή σκάνδαλο στον Μαρινάκη

Μεγάλη δικαίωση για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, καθώς η πρωτόδικη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Μάρκου «έπεσε».

Από την πρώτη στιγμή που το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας και ο Αθλητικός Δικαστής Μάρκου είχε επιβάλλει την ποινή-σκάνδαλο των 5 μηνών απαγόρευσης παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γήπεδα, τόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όσο και οι άνθρωποι της ομάδας έλεγαν πώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην δικαιωθούν στην έφεση. Όπως και έγινε. Με την πρωτόδικη απόφαση να «πέφτει».

Ήταν δεδομένο και φάνηκε πολύ περισσότερο κατά τη χθεσινή εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων πώς η πρωτόδικη απόφαση ήταν απόφαση-σκάνδαλο. Μια κακή εκτίμηση από τον Αθλητικό Δικαστή, μια αστοχία σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των διατάξεων, διότι η απόφασή του ήταν πέρα για πέρα μια απόφαση που σήκωνε πολλή συζήτηση. Τελικά στο δεύτερο βαθμό ήρθε η δικαίωση. Με την ποινή από την Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ να μετατρέπεται από 5 μήνες απαγόρευσης παρουσίας στα γήπεδα σε δίμηνη απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια.

Μια απόφαση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ που σε καμία περίπτωση δεν «συμπαθεί» τον Ολυμπιακό. Για να μην έρθουν ορισμένοι κι αρχίσουν και λένε διάφορα. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων δικαιώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους «ερυθρόλευκους». Διότι επιβεβαιώθηκε από την έφεση πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών! Ο Αθλητικός Δικαστής Μάρκου είχε τιμωρήσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για μια «παράβαση» που δεν τελέστηκε ποτέ!

Να σημειωθεί ακόμα πώς μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, επιτρέπεται στον ηγέτη των «ερυθρολεύκων» να μπορεί να παραβρίσκεται στο γήπεδο, όχι όμως στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια. Πάντως, η ποινή εξακολουθεί να είναι αυστηρή. Αν σκεφτούμε πώς ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τιμωρήθηκε με ένα μήνα για απειλές στον διαιτητή Βάτσιο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button