ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα… σκαριά φιλικό με τη Ρόμα

Αν και ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, υπάρχουν άλλα θέματα που «τρέχουν». Όπως είναι και το σκέλος των φιλικών της προετοιμασίας. Καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχει γίνει γνωστό πώς θα γίνει ένα ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Καθώς όλα δείχνουν πώς πάει για τις 8 Αυγούστου. Όμως, ήδη υπάρχει προεργασία και για τα άλλα, εκτός συνόρων. Στα… σκαριά φιλικό με τη Ρόμα.

Επαφές με τη Ρόμα για ματς προετοιμασίας

Λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τις επαφές τους για να κλείσουν τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην προετοιμασία. Ειδικότερα, αυτά που θα γίνουν στην Ολλανδία (σ.σ.: τέσσερα τον αριθμό). Αλλά και τα επόμενα που θα διεξαχθούν εκτός συνόρων, πριν το τελευταίο με την αγγλική ομάδα στον Πειραιά. Για την ακρίβεια, οι πρωταθλητές του Conference League είναι σε ανοικτή… γραμμή με τη Ρόμα για να δώσουν ένα πολύ δυνατό φιλικό.

Πράγματι, οι επαφές με τους «ροσονέρι» είναι προχωρημένες. Επιπλέον, αν όλα πάνε καλά, το θέμα θα τελειώσει άμεσα. Διότι όλα δείχνουν πώς οι συζητήσεις έχουν «κλειδώσει». Για την ακρίβεια, το ματς θα διεξαχθεί επί ιταλικού εδάφους, λίγο έξω από τη Ρώμη. Μιας και εκεί δίνουν οι «ροσονέρι» τα ματς προετοιμασίας μέσα στο καλοκαίρι. Στα… σκαριά φιλικό με τη Ρόμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button