ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σπουδαία νίκη της ομάδας!»

Στην συνολική προσπάθεια όλων που οδήγης εστον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης με ποστάρισμά του στα social media.

 

Τρέλανε την μπασκετική Ευρώπη ο Ολυμπιακός με την τεράστια σε αξία νίκη του επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία βρέθηκε στην κορυφή της Ευρωλίγκα.

Οι πολλές και σημαντικές ελλείψεις σημαντικών και βασικών στελεχών συσπείρωσαν και γιγάντωσαν τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι οποίοι τα έδωσαν όλα, αποδεικνύοντας ότι πάνω απ’ όλα λιτουργούν ως μία καλοκουρδισμένη μηχανή και είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης!

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης. Με τους 16 πόντους που πέτυχε, εκ των οποίων οι περισσότεροι με καλάθια απίστευτου βαθμού δυσκολίας αλλά και με την συνέπεια που τον διέκρινε στον οργανωτικό τομέα,  «έσπρωξε» τους συμπαίκτες του προς τον θρίαμβο επί της «ρώσικης αρκούδας», δείχνοντας ότι ξαναβρίσκει ρυθμό

Ο «Kill-Bill» παραμένει πάντα ο παίκτης που είναι ο αρχηγός και για αυτό τον λόγο πόσταρε στα social media κάνοντας λόγο για νίκη της ομάδας..

Αναλυτικά το ποστάρισμα του αρχηγού του Ολυμπιακού

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button