ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: «Βασιζόμαστε κυρίως στην άμυνα»

Στους τομείς που θα κάνουν πολύ πιο εύκολο το έργο της Εθνικής ομάδας για πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Παρισιού αναφέρθηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σε ρυθμούς Προολυμπιακού Τουρνουά κινούνται τα πλάνα πλέον στην Εθνική ομάδα μπάσκετ,.
Με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Βασίλη Σπανούλη να εστιάζει στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, ενόψει της αυριανής μάχης με την Δομινικανή Δημοκρατία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή μίνι προετοιμασία όπως όλες οι ομάδες και ανυπομονούμε για αυτό το τουρνουά. Αυτό που περιμένω είναι να δούμε αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις και στα φιλικά με κάποιες βελτιώσεις που θα κάνουμε στην άμυνα και στην επίθεση και θα είμαστε έτοιμοι και πνευματικά για αυτό το πρώτο παιχνίδι.

Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Κάθε ομάδα έχει τα χαρακτηριστικά της και εμείς σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι.

Βασιζόμαστε πρώτα από όλα στην άμυνά μας που είναι στο DNA μας. Στηριζόμαστε στο ομαδικό μας παιχνίδι όπως είδατε και στα φιλικά που βγάλαμε μέσο όρο 30 ασίστ. Στηριζόμαστε στην ποιότητά μας, έχουμε παιχνίδι και μέσα και έξω. Έχουμε πολλούς παίκτες που κάνουν καλή άμυνα και έχουμε πολύ μεγάλο μέγεθος για εθνική ομάδα. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι, πώς θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι μόνο στο αυριανό ματς, όταν περάσει το αυριανό ματς θα σκεφτούμε και το επόμενο»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button