ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Σούπερ Λίγκα πρέπει να συνεχιστεί!

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σε όλες τις χώρες με καραντίνα δεν σταμάτησαν τα πρωταθλήματα.

Εν αναμονή του διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού σήμερα το μεσημέρι, στις 12:00, θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Οι διεθνείς διοργανώσεις συνεχίζονται. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που οι κυβερνήσεις έχουν πάρει απόφαση για lockdown, οι λίγκες δεν σταμάτησαν. Ούτε η Premier League, ούτε η Bundesliga, ούτε η La Liga, ούτε η Serie A. Γιατί να σταματήσει η Super League 1.

Εξάλλου, οι ομάδες τηρούν με ευλάβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο. Υποβάλλονται συχνά σε τεστ για κορωνοϊό. Όχι μία αλλά δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό δεν αφορά μόνο τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των ομάδων. Αφορά όλους τους ανθρώπους που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, είτε άμεσα, είτε έμμεσα. Όσους βρίσκονται γύρω από τις ομάδες. Όλοι υποβάλλονται επίσης στα τεστ για κορωνοϊό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο από την πλευρά του έχει κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσει τη συνέχεια της διεξαγωγής της Super League 1. Η Λίγκα σε συνεργασία με τις ομάδες έχει κάνει ό,τι είναι αναγκαίο και απαραίτητο για την υγεία και την προστασία των αθλητών και των εμπλεκομένων με το χώρο. Συνεπώς, στο κομμάτι της πρόληψης όλα έχουν γίνει όπως πρέπει.

Η Κυβέρνηση από την πλευρά της πρέπει να προστατεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήταν άκρως καταστροφικό εάν παρθούν αποφάσεις για καραντίνα στο ποδόσφαιρο, την ώρα που θα συνεχίζονται τα κύπελλα Ευρώπης. Πώς οι ελληνικές ομάδες θα συνεχίσουν να συμμετέχουν εκεί, όταν δεν θα έχουν παιχνίδι στις εγχώριες διοργανώσεις;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button