ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάρωσε το Ισραήλ η Εθνική Πόλο Γυναικών

Εντυπωσιακή η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών συνέτριψε το Ισραήλ με 20-1 και την Πέμπτη παίζει την πρωτιά κόντρα στην Ουγγαρία.

Σαρωτική  η Εθνική ομάδα Πόλο Γυναικών έκανε το… χρέος της και παίζει την πρωτιά του Β’ ομίλου αύριο με την Ουγγαρία
Το κορίτσια του Τεό Λοράντου διέλυσαν με 20-1 το Ισραήλ, σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει κριτική αφού η αντίπαλη ομάδα είναι χαμηλού επιπέδου και η διαφορά ποιότητας πολύ μεγάλη.
Πρώτη σκόρερ η Πλευρίτου με 7 γκολ.
με την Ελλάδα να παίζει την Πέμπτη τον… τελικό με την Ουγγαρία για την πρωτιά. Η Ελλάδα και η Ουγγαρία έχουν από 4 βαθμούς και η νικήτρια θα παίξει την Παρασκευή με την 4η του Α’ ομίλου που θα είναι η Σλοβακία ή η Γαλλία.

Εάν τερματίσει 2η, θα παίξει πάλι με μία εκ των δύο ομάδων ανάλογα την κατάταξή τους, με το κρίσιμο ματς να είναι το Σάββατο όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ολλανδίας ή Ιταλίας και αν το κερδίσει θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Τα οχτάλεπτα: 7-0, 3-0, 5-1, 5-0.

Ελλάδα (Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 4 , Τριχά, Ελευθεριάδου 2 , Πλευρίτου Μ. 1, Ξενάκη 4, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Πλευρίτου Β. , Πλευρίτου Ε. 7 , Μυριοκεφαλιτάκη 2 , Σταματοπούλου.

Ισραήλ: Πέρες, Γιαακόμπι, Λέβι, Μπογκατσένκο, Νόι, Φουτοριάν, Φαρκάς, Μενακερμάν, Ταλ, Σασόβερ, Χόκμπεργκ 1, Γκαζίτ, Γκέβα

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button