ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαν σήμερα το «αντίο» της αρχηγού! [Videos]

Συμπληρώνονται κιόλας πέντε χρόνια από την αποχώρηση της αρχηγού του Ολυμπιακού Φιλιώς Μανωλιουδάκη από την ενεργό δράση μετά από μία πορεία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Μια σπουδαία αθλήτρια, μια κοπέλα με αξίες και ηθική, μια παίκτρια που υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό αλλά και την εθνική ομάδα, έδωσε την τελευταία της παράσταση σαν σήμερα πριν από ένα ακριβώς χρόνο!
Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά από την ενεργό δράση ως πρωταθλήτρια και έκλεισε ένα τεράστιο κεφάλαιο στο χώρο της ελληνική υδατοσφαίρισης.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του μεγάλου τελικού πέφτει για τελευταία φορά στην πισίνα που έζησε τόσες και τόσες ένδοξες στιγμές. Σφύριγμα της λήξης και όλο το κολυμβητήριο παραληρεί φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της…

Αξέχαστες συγκινητικές στιγμές για όσους βρέθηκαν χθες στον Πειραιά με την κάμερα του redaroume.gr να σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν.

Το να γράψει κανείς ότι ο κόσμος δημιούργησε μία συγκλονιστική κερκίδα πιθανότατα δεν θα αποτελούσε είδηση, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι ερυθρόλευκοι οπαδοί είναι οι καλύτεροι και πως μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν κερκίδες που γράφουν είδηση. Όμως σήμερα δεν μπορεί παρά να αποτελεί είδηση ότι η θύρα 7 δημιούργησε εκτός από συγκλονιστική, μία μοναδική και συγκινητική εξέδρα.

Εξέδρα που συγκίνησε όχι μόνο την εμβληματική αρχηγό του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη με την ανάρτηση του πανό με το οποίο την ευχαρίστησε για την προσφορά της για τα όσα χάρισε στον τεράστιο αυτό σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός, αλλά και ολα τα κορίτσια της ομάδας. Και όλους όσους βρέθηκαν μέσα στο Παπαστράτειο.

Δεν είναι απλά η αγάπη που δείχνει ο κόσμος και που ξέρει να εκτιμάει αυτούς που έχουν δοξάσει το όνομα του Θρύλου. Δεν είναι που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, όχι μόνο σήμερα, αλλά πάντα, τραγουδώντας και φωνάζοντας για την μεγάλη τους αγάπη, δεν είναι μόνο που ενισχύουν βάζοντας τις πιο γερές πλάτες στην διοίκηση του Ερασιτέχνη μας με τις κάρτες φιλάθλου και κάρτες μέλους… Είναι και αυτό το ξεχωριστό που έχει πια αναπτυχθεί μεταξύ της θύρας 7 και των αθλητών – αθλητριών.

Κάτι παραπάνω από οικογένεια… Με μία λέξη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Όταν η χαρά, η υπερηφάνεια, η οικογένεια, η συγκίνηση, η δόξα περιγράφονται με μία λέξη…

Λίγες ημέρες μετά το μεγάλο αντίο και λίγο πριν ανοίξει την νέα σελίδα στην ζωή της, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη σε μια συνέντευξη από καρδιάς μίλησε στην κάμερα του redaroume.gr, για το πως ένα τυχαίο γεγονός στην παραλία στην Νέα χώρα Χανίων την οδήγησε να ασχοληθεί το πόλο, αλλά και το πως ήρθε η μετεγγραφή της στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button