ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

“Πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση”

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Κώστας Μίσσας μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί του Αθηναϊκού στον Βύρωνα. Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος παραδέχθηκε πως ήταν σημαντικό να παραμείνει η ομάδα του σοβαρή και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μίσσα στο osfp.gr:

«Μετά το Κύπελλο ένα σημαντικό για μας ήταν να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Θεωρώ ότι όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις μας ήταν σε υψηλότατο επίπεδο και αυτό είναι το ιδανικό κι όλας για αν μπορείς  να έχεις τα στοιχεία της απόλυτης συγκέντρωσης σε ένα ματς και να μην υπάρχει η πιθανότητα να υποτιμήσεις τον αντίπαλο. Και θεωρώ ότι σήμερα ήμασταν πάρα πολλοί καλοί σε άμυνα και επίθεση και από πλευράς μπάσκετ και ομαδικότητας ήμασταν θετικοί και σε υψηλότατο επίπεδο. Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και καλές γιορτές».

Οι δηλώσεις της Όλγας Χατζηνικολάου στο osfp.gr:

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά και ουσιαστικά είχαμε πει μεταξύ μας πως πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά γιατί στατιστικά πριν την διακοπή για τις γιορτές οι ομάδες χαλαρώνουν, γιατί έχουν ανάγκη από ξεκούραση και το μυαλό τους είναι αλλού.  Αυτό δείχνει από μόνο του ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε συγκεντρωμένες σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι σήμερα παίξαμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Οσο πλησιάζει το τέλος εμείς πατάμε… γκάζι. Είμαστε καλύτερες και βασικά είμαστε όπως έπρεπε να είμαστε από την αρχή. Εχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button