ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να παίζουμε σκληρά και έξυπνα”

Ο Κεμστούτις Κεμζούρα έθεσε  στη media day του Ολυμπιακού τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα πρέπει να παίξει κόντρα στη Ζενίτ.

«Θέλουμε να είμαστε ο Ολυμπιακός του προηγούμενου αγώνα. Δουλέψαμε στην προπόνηση, To κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητες του. Θα πρέπει να παίξουμε λίγο διαφορετικα. Περιμένω από την Ζενίτ να παίξει πολύ πιο επιθετικά. Έχει Ισπανό προπονητή, άρα περιμένω ισπανικό στιλ παιχνιδιού. Έχει τους Αγιόν και Τόμας στο καλάθι και γρήγορους γκαρντ με μεγάλη ενέργεια. Πάνε δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ και αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Δουλεύουμε σε αυτά και ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι»

Για το μειονέκτημα της Ζενίτ: «Δεν θέλω να πω δημόσια το μεγάλο της μειονέκτημα, γιατί μπορεί αυτό να πάει εναντίον μας. Ίσως το μακρινό σουτ να μην είναι και τόσο σταθερό, αλλά πραγματικά έχουν καλούς σουτέρ και απαγορεύεται να τους δώσουμε χώρο».

Για το τι ζητά από τους παίκτες του: «Δουλεύουμε στο να κρατάμε τους παίκτες μας αφοσιωμένους. Από τηνΚυριακή, λέω ότι πρέπει να νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας και το πώς παίζουμε. Αν παίζουμε σκληρά και έξυπνα, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε. Αν είμαστε χαλαροί, μπορούμε να χάσουμε από οποιονδήποτε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button