ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωταθλήτριες οι «ερυθρόλευκες» Νεάνιδες

Ακόμα μια σπουδαία διάκριση σημείωσε η Ακαδημία Κολύμβησης του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν. Πιο συγκεκριμένα το τμήμα Νεανίδων του Θρύλου, το οποίο κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών. Πρωταθλήτριες οι «ερυθρόλευκες» Νεάνιδες.

Πρωταθλήτριες οι Νεάνιδες

Έτσι, τα κορίτσια του Ολυμπιακού πανηγύρισαν τον τίτλο. Διότι, οι «ερυθρόλευκες» ήταν εξαιρετικές στις κούρσες της διοργάνωσης όπου συμμετείχαν το τετραήμερο 14-17/7. Πιο συγκεκριμένα, κατέκτησαν 11 χρυσά μετάλλια. Επιπλέον συγκέντρωσαν 385 βαθμούς. Το αποτέλεσμα ήταν να αφήσουν στη δεύτερη θέση τον Αθλητικό Όμιλο Ωκεανού (371,5) και στην τρίτη θέση τον Παναθηναϊκό (342).

Κορυφαία επίδοση και πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσαν στο ελεύθερο mixed Νεανίδων-Εφήβων οι Βλάχου-Ιορδανίδου και Αβαγιάννος-Καραντώνης. Επιπλέον, κατέκτησαν την κορυφή με χρόνο 03:38.05. Ακόμη, το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας της διοργάνωσης στην κατηγορία της, κατέλαβε πανάξια η Άννα Αυγούστα Βλάχου. Καθώς η κολυμβήτρια του Θρύλου είχε συμμετοχή στα 8 χρυσά του Ολυμπιακού. Συνεπώς, επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική της φόρμα, στην οποία βρίσκεται μετά και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό της Σερβίας, πριν από μια εβδομάδα. Πρωταθλήτριες οι «ερυθρόλευκες» Νεάνιδες.

Τα χρυσά μετάλλια της τελευταίας ημέρας

  • 100μ. ύπτιο: Ευανθία Ιορδανίδου 01:04.10
  • 100μ. πεταλούδα: Άννα-Αυγούστα Βλάχου 01:00.47
  • 4×100μ. ελεύθερο: Άννα-Αυγούστα Βλάχου, Καλλιόπη Κανόγκα, Ευανθία Ιορδανίδου, Ανδριάννα Κώη 04:00.19
  • 4×100μ. mixed Μικτή: Άννα-Αυγούστα Βλάχου, Ευανθία Ιορδανίδου, Ιωάννης Κοζαδινός, Αθανάσιος Καραντώνης 04:05.24
  • 4×100μ. mixed ελεύθερο: Άννα-Αυγούστα Βλάχου, Ευανθία Ιορδανίδου, Ιωάννης Αβαγιάννος, Αθανάσιος Καραντώνης 03:38.05

Σχετικά Άρθρα

Back to top button