ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Πετάει» για Σερβία ο Θρύλος

 

Αναχωρεί το πρωί της Τρίτης η Πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ώστε να δώσει τρία σημαντικά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

 

 

Με προορισμό το Κράγιεβο της Σερβίας θα αναχωρήσει την Τρίτη (21/9) το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών ενόψει του Τουρνουά «Ντούσαν Μπόσκοβιτς» στο πλαίσιο του οποίου θα δώσει τρία δυνατά φιλικά.

Μετά την τριάδα των πρώτων φιλικών με Κηφισιά και Μίλωνα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Ρίμπνιτσα (21/9, 19:00), Μάριμπορ (22/9, 17:00) και Χάλμπανκ (23/9, 12:00). Όσον αφορά τους τρεις διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς από το Σάββατο βρίσκεται στη χώρα μας και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Πάβλε Πέριτς θα ενσωματωθεί με τους «ερυθρόλευκους» την Τετάρτη (22/9), θα αγωνιστεί στα δυο από τα τρία φιλικά με Μάριμπορ και Χάλμπανκ και θα έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση την ερχόμενη Δευτέρα (27/9). Τέλος ο ασημένιος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Σλοβενίας, Άλεν Παγένκ που ολοκλήρωσε το βράδυ της Κυριακής με την συμμετοχή του στον τελικό, τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Πολωνία, θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

 

Το πρόγραμμα των φιλικών στη Σερβία

 

Τρίτη 21/9

Ρίμπνιτσα-Ολυμπιακός (19:00)

 

Τετάρτη 22/9

Μάριμπορ-Ολυμπιακός (17:00)

 

Πέμπτη 23/9

Χάλμπανκ-Ολυμπιακός (12:00)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button