ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρόντων των Προέδρων το 10ο συνέδριο των συνδέσμων

Παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη το συνέδριο της Θύρας 7. Για την ακρίβεια, ήταν το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο των συνδέσμων, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ καθώς και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη να δίνουν βροντερό “παρών”.

 

Οι δύο ηγέτες των θρυλικών τμημάτων του ποδοσφαίρου και του Ερασιτέχνη μίλησαν μάλιστα στον κόσμο του Ολυμπιακού σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και την επόμενη ημέρα που ξημερώνει για τον σύλλογο.

Ο κόσμος παράλληλα ενημερώθηκε για πολλά ενδιαφέρον ζητήματα έχοντας θέα τις 64 κούπες που βρίσκονταν στην σέντρα του γηπέδου. Σημειώνεται δε, ότι οι 64 αυτές κούπες κατακτήθηκαν από όλα τα αθλήματα Αμφότεροι, μίλησαν στον κόσμο του Ολυμπιακού για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και για το αύριο του Ολυμπιακού!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ενώ την παράσταση έκλεψε η εικόνα με τις 64 κούπες, μέσα στο γήπεδο!

64 κούπες που κατακτήθηκαν τα τελευταία επτά χρόνια! Δηλαδή μας έρχεται, αν κάνουμε υπολογισμούς 9 κούπες τον χρόνο και μία έξτρα!!!

Όπως ήταν φυσικό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και πόζαραν υπερήφανοι μπροστά από τις κούπες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button