ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οπαδέ του Ολυμπιακού, τώρα «παίζεις» μπάλα ΕΣΥ!

Η Κάρτα Μέλους δίνει τη δυνατότητα στον Ερασιτέχνη να κάνει υπερβάσεις. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ακόμα πιο δυνατό το σύλλογο. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, περίεργη, ιδιαίτερη. Υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού που κάθε χρόνο βγάζουν Κάρτα Μέλους. Το κίνητρό τους δεν είναι να πάρουν μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας. Αλλά να βοηθήσουν από τη δική του πλευρά τον σύλλογο. Τα έσοδα από την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου είναι το μήνυμα στήριξης του κόσμου στον Ερασιτέχνη, τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Η πανδημία του κορονοϊου, η καραντίνα, οι αποφάσεις είχαν ως αποτέλεσμα να λείπει ο κόσμος από τα γήπεδα, από τα κλειστά γυμναστήρια, από τα κολυμβητήρια. Τώρα, σιγά-σιγά, θα ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής σε μια νέα κανονικότητα, σε μια νέα πραγματικότητα.

Εδώ, λοιπόν, θα πούμε ορισμένα πράγματα που είναι αλήθεια. Θα καταλάβετε, διαβάζοντας αυτό το άρθρο, πώς στα περισσότερα έχω δίκιο. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα τελευταία 11 χρόνια έχει γυρίσει σελίδα. Οικονομική εξυγίανση, επιτυχίες, καταξίωση και εκτόξευση. Οι διακρίσεις, οι τίτλοι, τα τρόπαια σε διεθνές επίπεδο και στις εγχώριες διοργανώσεις είναι η καλύτερη «απόδειξη» των παραπάνω.

Η περασμένη σεζόν ήταν μεταβατική. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός και επιτυχίες είχε και τίτλους κατέκτησε, με αποκορύφωμα το ευρωπαϊκό στο πόλο Γυναικών. Ήδη τη νέα σεζόν έχουν γίνει κινήσεις που επιβεβαιώνουν πώς η σεζόν 2020-21 ήταν μια πειραματική χρονιά. Με τον σύλλογο να προσαρμόζεται στα δεδομένα της υπάρχουσας κατάστασης. Αλλά ήταν παροδικό, το δείχνουν οι κινήσεις που γίνονται σε όλα τα τμήματα.

Εδώ, λοιπόν, ο κόσμος πρέπει να αναλάβει δράση. Όσοι μπορούν να ανανεώσουν και την περσινή Κάρτα Μέλους ας το κάνουν. Εάν τα οικονομικά τους το επιτρέπουν, ας το πράξουν. Θα είναι ό,τι καλύτερο για τη διοίκηση για να συνεχίσει να δημιουργεί ομάδες πρωταθλήτριες. Σημαντικό και όχι δευτερευούσης σημασίας.

Υπάρχει και το συναίσθημα. Πολλοί είστε εσείς που βγάζετε κάθε χρόνο Κάρτα Μέλους από τη σεζόν 2003-04 που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Έχετε τη δυνατότητα; Ανανεώστε και την περσινή Κάρτα Μέλους. Να έχετε κι αυτή στη συλλογή σας. Επιπλέον, υπάρχει και το εξαιρετικό δώρο της καρφίτσας με τη ρέπλικα της LEN Euroleague. Όλα αυτά είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα. Αν μπορείτε και το αντέχετε, δεν θέλετε να βρίσκονται στη συλλογή σας; Ακόμα και τώρα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την περσινή Κάρτα.

Δείχνοντας ακόμα πιο δυναμικά τη στήριξή σας στον Ερασιτέχνη. Σε αυτή τη διαδικασία, όλοι εσείς, όλοι μας, είμαστε συμπαίκτες και αρωγοί στην αδιάκοπη προσπάθεια της διοίκησης να έχει πάντα τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στην κορυφή. Τώρα «παίζετε» εσείς… μπάλα. Εσείς είστε που θα κάνετε τη διαφορά και θα δώσετε ώθηση στη διοίκηση για νέες υπερβάσεις, νέες δυναμικές μεταγραφές, νέες κινήσεις που θα συμβάλλουν για την παραμονή στην πρώτη θέση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button