ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός: Στα προημιτελικά με Κρκα

Με έναν αντίπαλο στα… μέτρα του έπεσε ο Θρύλος στους «8» του EHF European Cup. Καθώς απέφυγε τις ομάδες που δεν ήταν… καλό να συναντήσει από τώρα. Έτσι κόντρα στη ομάδα από τη Σλοβενία θα διεκδικήσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Ολυμπιακός: Στα προημιτελικά με Κρκα.

Η κλήρωση του Ολυμπιακού

Λοιπόν, ο Θρύλος ήταν η πρώτη ομάδα που βγήκε από την κληρωτίδα. Πιο συγκεκριμένα, μετά ακολούθησε το μπαλάκι με το όνομα της MRK Κρκα. Δηλαδή η ομάδα από τη Σλοβενία θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, στην προημιτελική φάση. Ειδικότερα, το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ηλιούπολης. Έτσι, η ρεβάνς θα είναι μια εβδομάδα μετά, εκτός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πώς οι ημερομηνίες των αγώνων για την 8άδα του EHF European Cup είναι στις 23-24 Μαρτίου και 30-31 Μαρτίου, αντίστοιχα. Ολυμπιακός: Στα προημιτελικά με Κρκα.

Αλλά, παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν και τον επόμενο αντίπαλό τους. Διότι η κλήρωση σήμερα ήταν διπλή. Δηλαδή αν ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Κρκα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Τετράν Πρεσόφ (Σλοβακία). Ωστόσο, στα ημιτελικά υπάρχει μια διαφορά. Δηλαδή το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς στο κλειστό της Ηλιούπολης. Για την ακρίβεια, οι ημερομηνίες των αναμετρήσεων είναι 20-21 και 27-28 Απριλίου, αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button