ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όλοι μέσα για το Βερολίνο

Η προσοχή όλων είναι στο προσεχές ματς με την Άλμπα. Διότι την Παρασκευή το βράδυ (21:00) ο Θρύλος παίζει στη Γερμανία το τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς για το 2023. Εξάλλου ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θέλουν να πετύχουν το δεύτερο σερί «διπλό». Όλοι μέσα για το Βερολίνο.

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό

Βέβαια ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού είναι ξανά σε ευχάριστη θέση. Το «απουσιολόγιο» της ομάδας παραμένει «λευκό». Καθώς προβλήματα δεν υπάρχουν.  Κατά συνέπεια, η προετοιμασία για την αναμέτρηση στη γερμανική πόλη έγινε με απαρτία. Επομένως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους». Αλλά ακόμη δεν είναι άπαντες στα πλάνα του, για το ματς με την Άλμπα. Μιας και ο Μήτρου-Λονγκ δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Παρασκευής. Για την ακρίβεια στο τελευταίο ματς του α’ γύρου.

Αλλά από την άλλη εβδομάδα, στα ματς με Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό, θα υπολογίζεται κανονικά. Όμως στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού το 2023 στην Ευρωλίγκα, θα είναι εκτός αποστολής. Ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στους Γερμανούς. Άρα ο κόουτς του Θρύλου θα παρατάξει την καλύτερη, δυνατή 12άδα. Το πρωί της Πέμπτης υπάρχει η τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ. Ακολούθως, νωρίς το απόγευμα η αποστολή θα «πετάξει» με προορισμό τη γερμανική πόλη. Όλοι μέσα για το Βερολίνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button