ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ομάδες πόλο στη δράση

Διακοπές τέλος για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Θρύλου. Διότι η νέα σεζόν αρχίζει νωρίς τόσο για τους νταμπλούχους όσο και για τις νταμπλούχες Ελλάδας. Ειδικότερα, μέσα στο Σεπτέμβρη. Επομένως, η προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζει πιο νωρίς από άλλες χρονιές. Οι ομάδες πόλο στη δράση.

Οι ομάδες πόλο ξανά στην πισίνα

Λοιπόν, στην Ελλάδα τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι «ερυθρόλευκες» διατήρησαν τα κεκτημένα. Όμως, στην Ευρώπη δεν κατάφερα να φτάσουν στο στόχο τους. Καθώς οι Άνδρες πήγαν στο Final-8. Αλλά κατέλαβαν την πέμπτη θέση. Αντίθετα, οι Γυναίκες έλειψαν από το Final-4 της διοργάνωσης μετά από αρκετά χρόνια. Επομένως ο πήχης έχει ανέβει ψηλά για τη νέα σεζόν. Μιας και υπήρξαν και αλλαγές στους πάγκους. Καταρχάς, στην ανδρική ομάδα είναι ο Χρβόγιε Κόλιανιν, ενώ στη γυναικεία ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

Άρα είναι λογικό να χρειαστεί περισσότερη δουλειά για να προσαρμοστούν οι πολίστες και οι πολίστριες στη φιλοσοφία των δύο προπονητών. Γι’ αυτό και την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες τους. Αν και ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η ώρα για τις πρώτες προπονήσεις των δύο «ερυθρόλευκων» ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο. Λοιπόν, Άνδρες και Γυναίκες ξανά στην πισίνα και τη δουλειά. Οι ομάδες πόλο στη δράση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button