ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Οι νικητές του Πανελλήνιου πρωταθλήματος BUG!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα BUG (μονοθέσιο σκάφος ανάπτυξης), που διοργανώθηκε από την ομάδα ιστιοπλοϊας του Ολυμπιακού. Με την εν λόγω διοργάνωση να έχει 52 σκάφη, χωρισμένα σε Έφηβους, Παίδες, Νεάνιδες και Κορασίδες!

Μεταξύ άλλων η ενημέρωση της ΕΙΟ αναφέρει: «Στους έφηβους αγωνίστηκαν 10 σκάφη κι έτρεξαν 7 ιστιοδρομίες. Την πρώτη θέση πήρε ο Δ. Παπαδημητρίου του Ν.Ο. Βουρκαρίου Σαλαμίνας με 12 βαθμούς και ακολούθησαν ο Α. Γκαρίπης του Ο.Φ. Θαλάσσης με 18β. και ο Ν. Γεωργόπουλος του Ι.Ο Πατρών με 21 βαθμούς.

Στους παίδες συμμετείχαν 20 σκάφη και μετά από 7 κούρσες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γ. Ζυγούρης του Ν.Ο Αρτέμιδος με 24 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο Α. Κυφίδης του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 34β. και τρίτος ο Δ. Κανδύλης του Ν.Ο. Αρτέμιδος με 47 βαθμούς.

Στις νεάνιδες έτρεξαν 13 σκάφη κι έγιναν 7 κούρσες. Νικήτρια ήταν η Β. Τσιασιώτη του Ν.Ο. Αρτέμιδος με 15 βαθμούς και ακολούθησαν η Ζ. Τ. Βάγιου του Ι.Ο. Ηρακλείου με 24β. και η Β. Φλώρου του Ν.Α.Ο. Μάτι με 24 βαθμούς.

Στις κορασίδες αγωνίστηκαν επίσης 13 σκάφη και μετά από 7 ιστιοδρομίες κέρδισε η Ε. Ηλιοπούλου του Ν.Ο Καλαμακίου με 15 βαθμούς. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ε. Α. Κριμπάλη του Σ.Ε.Α.Ν.Α.Δ. Περάματος με 35β. και την τρίτη η Α. Σιγουλάκη του Ν.Ο Λακωνίας με 43 βαθμούς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button