ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ο τίτλος κρίνεται στις 30 Μαρτίου

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 κατηγορίας Γυναικών. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκες» είχαν το απόλυτο, καθώς πέτυχαν 14 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ωστόσο, τώρα αρχίζουν τα… ωραία. Δηλαδή η ώρα που θα ξεκαθαρίσει ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής. Κατά συνέπεια, πότε οι κοπέλες του Θρύλου θα σηκώσουν το πρωτάθλημα. Μιας και με την εικόνα και την πορεία τους, μέχρι τώρα, έδειξαν πώς δεν έχουν αντίπαλο. Ο τίτλος κρίνεται στις 30 Μαρτίου.

Η ώρα των πλέι οφ και του τίτλου

Αξίζει να σημειωθεί πώς στις 30 Μαρτίου, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, θα φανεί αν ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει τα σκήπτρα στην Α1 κατηγορία Γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πλέι οφ. Λοιπόν, τα πλέι οφ στις Γυναίκες για τις θέσεις 1-4 θα αρχίσουν και θα τελειώσουν το Σάββατο 30 Μαρτίου. Για το πρωτάθλημα θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΑΣ Πέρα Αθηνών.

Ειδικότερα, στους ημιτελικούς θα είναι αντίπαλοι ο Ολυμπιακός και ο ΑΣ Πέρα στο ένα ζευγάρι, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός στο άλλο. Ειδικότερα, οι ημιτελικοί θα αρχίσουν στις 15:00. Στη συνέχεια, στις 17:30, είναι το πλάνο να αρχίσει ο τελικός. Επίσης, τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου δεν μεταφέρονται. Έτσι, η πρόκριση στον τελικό, αλλά και η «μάχη» για το πρωτάθλημα θα κριθεί σε ένα ματς. Άρα το απόγευμα εκείνου του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκες» θα πανηγυρίσουν έναν ακόμα πρωτάθλημα. Ο τίτλος κρίνεται στις 30 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της Α1 Γυναικών στις 30 Μαρτίου

  • 15:00, Ημιτελικός, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣ Πέρα Αθηνών
  • 15:00, Ημιτελικός, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
  • 17:30, Τελικός (οι νικητές των ημιτελικών)
  • 17:30, Μικρός τελικός (οι ηττημένοι των ημιτελικών)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button