ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πουκάρ τον πόντο του τίτλου [vid]

Πράγματι, ο τελικός της Α1 κατηγορίας Ανδρών ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός. Μιας και κράτησε σχεδόν 5 ώρες! Αλλά το φινάλε ικανοποίησε τους φίλους του Ολυμπιακού. Καθώς ο Θρύλος κατέκτησε το τρίτο σερί πρωτάθλημα και 17ο συνολικά, στην ιστορία του τμήματος. Ο Πουκάρ πήρε τον πόντο του τίτλου.

Το φινάλε του τελικού με τον πόντο του Πουκάρ

Λοιπόν, ο τελικός ήταν άκρως συγκλονιστικός. Καθώς ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, διαδοχικά, 1-0, 2-1 και 3-2. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει το ματς τρεις φορές στην ισοπαλία. Δηλαδή στο 1-1, το 2-2 και το 3-3, αντίστοιχα. Για να φτάσει ο τελικός στο διπλό. Ειδικότερα εκεί το δίδυμο των Ντιμίτρι Οβτσάροφ και Τόμισλαβ Πουκάρ ήταν φανερά καλύτερο των Λεμπεσόν και Κωνσταντινόπουλου. Μετά το 11-8 και το 11-4, πήγαμε στο τρίτο σετ.
Εκεί έγινε μεγάλη «μάχη».

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι «πράσινοι» βρέθηκαν μπροστά με 8-4. Αλλά ο Θρύλος αντέδρασε εντυπωσιακά. Αρχικά μείωσε 7-8 και στη συνέχεια, μετά το 8-9, έκανε σερί 3-0. Για το 11-9, τη νίκη 4-3 και το τρίτο σερί πρωτάθλημα. Ειδικότερα, ο Κροάτης παίκτης του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που «μίλησε» τελευταίος, καθώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Έτσι, ο Ολυμπιακός διατήρησε τα σκήπτρα του και έφτασε τα 17α πρωταθλήματα στην Α1 Ανδρών! Ο Πουκάρ πήρε τον πόντο του τίτλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button