ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παπανικολάου στο Sfairopoulos Camp Skiathos

Την πρόσκληση του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποδέχθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Έτσι, ο αρχηγός του Θρύλου πήγε στη Σκιάθο και έδωσε το «παρών» στο πρώτο camp του Έλληνα κόουτς στο νησί των Σποράδων. Ειδικότερα είχε άριστη επικοινωνία με τα μικρά παιδιά. Ακόμη έδωσε σημαντικές συμβουλές, ενώ έκανε αναφορά στον Ολυμπιακό. Ο Παπανικολάου στο Sfairopoulos Camp Skiathos.

Ο Σφαιρόπουλος για τον Παπανικολάου

Ο αρχηγός του Θρύλου πήγε στη Σκιάθο. Εκεί συμμετείχε στο πρώτο Camp του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ειδικότερα, μίλησε στα νέα παιδιά και τους έδωσε πολλές και χρηστικές συμβουλές. Επίσης, με τον χαρακτήρα του κέρδισε όσους συμμετείχαν. Με τον Έλληνα κόουτς να εξηγεί: «Ο Κώστας είναι πρότυπο για όλα τα παιδιά, με τον χαρακτήρα, το ήθος και την εργατικότητά του. Νομίζω ότι όλοι εμείς οι προπονητές θα θέλαμε να έχουμε όχι έναν, αλλά 12 παίκτες σαν τον Κώστα στις ομάδες μας. Μιας και βγάζει τέτοια ενέργεια στο γήπεδο, που κανείς από τους συμπαίκτες του δεν μπορεί ποτέ να χαλαρώσει. Έτσι, το πιο σημαντικό είναι ότι πάντα βάζει μπροστά την ομάδα και όχι τον εαυτό του. Πιο συγκεκριμένα, χαίρομαι πολύ που έχουμε συνεργαστεί και ακόμη περισσότερο που ήρθε στο καμπ και μας τιμά με την παρουσία του».

Η τοποθέτηση του Παπανικολάου

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο αρχηγός του Θρύλου ανέφερε: «Είστε πάρα πολύ τυχεροί που αυτό το καμπ γίνεται στη Σκιάθο, με έναν προπονητή Ευρωλίγκα που έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του. Αλλά και ένα επιτελείο προπονητών που έχουν να σας προσφέρουν και να σας διδάξουν πολλά. Εξάλλου, μεγάλωσα σε μία επαρχιακή πόλη, στα Γρεβενά. Επίσης, ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να έρθει κάποιος και να μου εξηγήσει από κοντά ορισμένα πράγματα για το άθλημα που αγαπούσα. Ειδικότερα, εσείς το έχετε μπροστά σας και σας το δίνουν με αγάπη αυτοί οι άνθρωποι». Εξάλλου, ο Παπανικολάου είχε για όλους τους νικητές των παιχνιδιών από ένα ξεχωριστό δώρο. Δηλαδή μια υπογεγραμμένη φανέλα του. Ακόμα, δεν σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα στα παιδιά. Ο Παπανικολάου στο Sfairopoulos Camp Skiathos.

Ο αρχηγός για τον Ολυμπιακό

Επιπρόσθετα, ο «Παπ» έκανε αναφορά στη θητεία του στο Θρύλου. Με τον αρχηγό να σχολιάζει: «Είμαι στον Ολυμπιακό πολλά χρόνια και οι σχέσεις που έχω δημιουργήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, με συμπαίκτες μου, αλλά και με τον κόσμο, με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα. Πράγματι, ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει έναν κορμό παικτών τα τελευταία χρόνια κι αυτό δεν έχει γίνει κατά τύχη. Αλλά με πρόγραμμα και ήδη η ομάδα έχει κάνει πολύ σημαντικές κινήσεις για την επόμενη χρονιά. Έτσι, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και οργανωτικά και αγωνιστικά. Επιπλέον, αυτό του δίνει τη δυνατότητα να κοιτάει ψηλά για όλα τα επόμενα χρόνια που έρχονται».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button