ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Ολυμπιακός πάει ξανά Οχρίδα

Για δεύτερη χρονιά στη σειρά, ο Ολυμπιακός θα κάνει προετοιμασία στη Βόρεια Μακεδονία. Πιο συγκεκριμένα, θα συμμετάσχει τον Αύγουστο σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Δηλαδή στο «Krste Andonovski». Ειδικότερα και φέτος το «παρών» δίνουν δυνατές ομάδες, επιπέδου EHF Champions League. Ο Ολυμπιακός πάει ξανά Οχρίδα.

Ο Ολυμπιακός στην Οχρίδα

Λοιπόν, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα βρεθεί στη γειτονική χώρα. Για την ακρίβεια το διάστημα 20-24 Αυγούστου. Ώστε να συμμετάσχει σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά προετοιμασίας. Αν δει κανείς τις ομάδες που θα πάρουν μέρος, αντιλαμβάνεται το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Για την ακρίβεια, στο «Krste Andonovski» θα πάρουν μέρους η τοπική ομάδα, η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Βαρντάρ, αλλά και η Αλκαλόιντ. Επίσης, η Παρτιζάν και η Ντινάμο Πάντσεβο από τη Σερβία. Ακόμα, η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Λόβτσεν αλλά και η σλοβενική Τσέλιε, νικήτρια του Champions League το 2004.

Ξανά στο σπουδαίο τουρνουά

Αξίζει να σημειωθεί πώς την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο τουρνουά της Οχρίδας. Μιας και είχε φτάσει ως τον τελικό. Ωστόσο εκεί είχε ηττηθεί 30-27 από την πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας, Πέλιστερ. Βέβαια η εικόνα του Θρύλου ήταν πολύ καλή. Παρόλο που ήταν ακόμα νωρίς στη σεζόν και η ομάδα είχε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, Διότι είχε φανεί από εκείνο το διάστημα πώς ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ σωστά, για το μέλλον. Έτσι έφτασε στον τελικό του EHF European Cup, ενώ πήρε και το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πάει ξανά Οχρίδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button