ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία!

Λοιπόν το μεγαλύτερο, ποδοσφαιρικό περιοδικό στον πλανήτη έχει ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό. Όμως όχι μόνο επειδή κατάκτησε το φετινό Conference League. Αλλά διότι η επιτυχία αυτή ήταν τεράστια τόσο για το σύλλογο όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Το αποτέλεσμα ήταν μια από τις βασικές στήλες του περιοδικού «World Soccer», στο τεύχος του Ιουλίου, να ασχοληθεί με το μεγαλείο του Θρύλου. Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία!

Ιστορική επιτυχία για τον Ολυμπιακό

Πράγματι, ο Ολυμπιακός κατέχει περίοπτη θέση στο τεύχος του μηνός Ιουλίου 2024. Διότι δεν είναι μονάχα η αναφορά στους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση του Europa Conference League. Επιπλέον, υπάρχει ειδικό θέμα-αφιέρωμα στην πορεία του Ολυμπιακού. Μιας και μέσα σε μία σεζόν, η ομάδα μπόρεσε να αναγεννηθεί. Για την ακρίβεια, αυτό έχει τίτλο… Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία.

Βέβαια, επειδή ταβάνι δεν υπάρχει, το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο. Ωστόσο ακόμα και στο άρθρο του διευθυντή του περιοδικού, ο Ολυμπιακός κατέχει περίοπτη θέση. Διότι στέκεται σε όλα όσα άλλαξαν για να γίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ευρώπης στο Conference League. Καθώς σημειώνει πώς ακόμα κι αν μια ομάδα δεν έχει κάνει μια καλή σεζόν (σ.σ.: φυσιολογική εξέλιξη), δεν πρέπει να τα παρατήσει. Γιατί μπορεί την επόμενη σεζόν όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο, μαζί με τα αποτελέσματα. Ειδικότερα σημειώνει: «Κοιτάξτε τον Ολυμπιακό»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button