ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κραβαρίτης συνεχίζει στον Ολυμπιακό

Ένα ακόμα θέμα που ήταν διαδικαστικό, αλλά λύθηκε, ήταν αυτό του προπονητή στο πόλο Γυναικών. Καθώς υπήρχε συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή να παραμείνει. Ωστόσο έπρεπε να ρυθμιστεί το διαδικαστικό. Όπως και έγινε. Καθώς ο έμπειρος τεχνικός θα είναι στον πάγκο του Θρύλου και τη χρονιά που ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής! Ο Κραβαρίτης συνεχίζει στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε με τον Κραβαρίτη

Ειδικότερα, η ανακοίνωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κραβαρίτη. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κραβαρίτη

«Μπαίνουμε στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Δεν αλλάζει αυτό, στον Ολυμπιακό είμαστε και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας σε αυτή την ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν για τον σύλλογο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε μαζί, με στόχο νέες επιτυχίες για το μεγαλείο του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button