ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Iμπόρα ΔΕΝ σταματάει να δουλεύει[pic]

Ενα από τα ερωτήματα της  νέας χρονιάς έχει να κάνει με την παραμονή του Βιθέντε Ιμπόρα στον Ολυμπιακό .. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο 36 χρονος θα αποτελέσει παρελθόν μετά και την έλευση του Στάμενιτς ωστόσο ο ίδιος δείχνει  ότι η δουλεια δεν σταματάει ποτέ.

Ενας παίκτης πραγματικό υπόδειγμα. Μία σεζόν στον Ολυμπιακό που ξεκίνησε καλά για αυτόν αλλά στη συνέχεια οι τραυματισμοί και όλα όσα ακολούθησαν  τον έθεσαν εκτός και μάλιστα τον Ιανουάριο ήταν να αποχωρήσει αλλά έμεινε  με δική του πρωτοβουλία και του βγήκε σε καλό.

Η έλευση του Μεντιλίμπαρ άλλαξε το στάτους του Ιμπόρα που έγινε απαραίτητος και εν συνεχεία κομβικός  για την κατάκτηση του Κόνφερενς.

Ο ίδιος ανέβασε ένα story  στο Ινσταγκραμ θέλοντας να δείξει τη δουλειά που έχει κάνει όλο αυτόν τον καιρό με το μήνυμα no pain no gain στέλνοντας το μήνυμα πως είναι έτοιμος.  Aλλωστε αυτό μαρτυρά και το σώμα του που είναι σε άψογη κατάσταση.

Ο Μεντιλίμπαρ και ο οργανισμός Ολυμπιακός τον θέλει. Η Λεβάντε έχει θέμα με το ffp και οι εξελίξεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον .

Σχετικά Άρθρα

Back to top button