ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γενηδουνιάς για πάντα στον Ολυμπιακό!

Βέβαια και ισχύει η φράση… Ντίνο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! Επομένως δεν θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού! Όπως και δεν θα μπορούσε να αφήσει την ομάδα της καρδιάς του! Κατά συνέπεια, ήταν απολύτως λογικό ο Θρύλος και ο αρχηγός της ομάδας να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Ο Γενηδουνιάς για πάντα στον Ολυμπιακό.

Η ανανέωση με τον Ολυμπιακό

Μετά από 9 σερί χρόνια στο Θρύλο, από τη στιγμή που γύρισε από τις ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο, δεν ήταν δυνατόν να πάει αλλού. Άρα ήταν εύκολο οι δύο πλευρές να τα βρουν γρήγορα. Κατά συνέπεια, υπέγραψε νέο συμβόλαιο για τρία χρόνια. Δηλαδή ως το 2027.

Με την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντίνο Γενηδουνιά. Ο αρχηγός και διεθνής περιφερειακός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας και παραμένει για 10η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου».

Η δήλωση του Ντίνου Γενηδουνιά

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση με την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, εδώ και εννιά χρόνια. Και η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη να μείνω για ακόμη τρία χρόνια! Ελπίζω να προσφέρω ακόμα περισσότερα και να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στον σύλλογο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button