ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Μπάμπιτς έπιασε αμέσως δουλειά

Γεμάτος όρεξη είναι ο Ζέλικο Μπάμπιτς, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού. Ειδικότερα, ο Κροάτης τεχνικός το έδειξε αμέσως. Διότι αμέσως μόλις έφτασε στην Αθήνα, δεν θέλησε να χάσει χρόνο. Έτσι έπεσε με τα… μούτρα στη δουλειά! Καθώς πήγε κατευθείαν για την πρώτη του προπόνηση. Ο Μπάμπιτς έπιασε αμέσως δουλειά.

Ο Μπάμπιτς λάτρης της δουλειάς

Έφτασε στην Ελλάδα σήμερα, ανακοινώθηκε και αμέσως πήγε για προπόνηση. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλησε να χάσει ούτε… λεπτό. Λοιπόν πήγε απευθείας για προπόνηση και μάλιστα, γερή προπόνηση. Διότι με το… καλημέρα στο Θρύλο έδειξε τις διαθέσεις του. Εξάλλου, είναι ένας προπονητής που δουλεύει αρκετά μεν, μεθοδικά δε. Επομένως από την πρώτη ημέρα θέλει να περάσει στους αθλητές του Ολυμπιακού τη φιλοσοφία του. Αξίζει να σημειωθεί πώς από την πρώτη -κιόλας- προπόνηση έδειξε τις διαθέσεις του.

Καθώς ήταν προπόνηση σε υψηλή ένταση. Ο Ζέλικο Μπάμπιτς θέλει να μην χάσει ούτε… λεπτό ως το Σάββατο. Δηλαδή να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εξάλλου, σε αυτές τις πρώτες ημέρες έχει και καταλυτική συνδρομή από στελέχη της ομάδας. Καταρχάς ο Παναγιώτης Μεσσήνης που θα είναι στο πλευρό του. Αλλά και τους συμπατριώτες του παίκτες, Ιβάν Βίντα και Ιβάν Σλίσκοβιτς. Ο Μπάμπιτς έπιασε αμέσως δουλειά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button