ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκλας: «Παιχνίδι που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας»

Στις ιδιαιτερότητες του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής τη; Α1.

Η ανάγκη για νίκη είναι τεράστια, αυτή μόνο αυτή θα προσφέρει στις περυσινές Πρωταθλήτριες το πολυπόθητο πλεονέκταμα έδρας ενόψει των επερχόμενων πλέι – οφ που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο.
Με τον τεχνικό Θάνο Νίκλα να δίνει το δικό του στίγμα:

«Παίζουμε για πρώτη φορά εντός έδρας με το Παναθηναϊκό, αυτή τη σεζόν. Θέλουμε, μετά τις ήττες στις λεπτομέρειες εκτός έδρας, να διορθώσουμε την απόδοσή μας και να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς και τίποτα παραπάνω, καθώς φέτος δεν μεταφέρουμε τις νίκες στα πλέι οφ. Σίγουρα, είναι ένα παιχνίδι προσωπικοτήτων, που θα φύγει από την τακτική και θα πρέπει να κερδίσουμε τις ατομικές μονομαχίες. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη νίκη και μόνο σε αυτό, χωρίς δεύτερες σκέψεις και συναισθήματα. Να δουλέψουμε σαν ομάδα για το επιθυμητό αποτέλεσμα! Σίγουρα, η βοήθεια του κόσμου μας θα μας δώσει την ώθηση και είναι ιδιαίτερα σημαντική».

Η Αγγελική Νικολοπούλου από την πλευρά της τόνισε τα εξής: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα χρειαστεί να είμαστε, από την αρχή, συγκεντρωμένες και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι. Οπότε, οφείλουμε να είμαστε σοβαρές, από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Θα είμαστε στο γήπεδο μας και θεωρώ, ότι αυτό θα μας δώσει ώθηση, για να έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button