ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει»

Στη παρουσία των πολλών νεοαποκτηθέντων, αλλά και την εύρεση του επιθυμητού αγωνιστικού ρυθμού αναφέρθηκε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μετά την άνετη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών.

 

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίζει  ανεξάρτητα του ότι κάποιοι παίκτες του  δεν έχουν ακόμα ρυθμό, έστειλε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενώ στάθηκε και στην ανάγκη για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για την Ευρωλίγκα!

«Χρόνια πολλά σε όλους να ευχηθώ. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με την Άλμπα και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν έχει σημασία ποιοι παίκτες πρέπει να βρουν ρυθμό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει και πρέπει όσοι παίξουν να είναι έτοιμοι να κερδίσουν την Παρασκευή. Οι πολλές διαφορετικές πεντάδες, οι περισσότερες είναι ασυνήθιστο να παίζουν μεταξύ τους και δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί ούτε στην προπόνηση. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο συμπαγείς για περισσότερο χρονικό διάστημα», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ στη Συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και σε όλους τους Έλληνες, καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία και προφανώς θα ήθελα και για την ομάδα μας, αν και δεν είμαι καλός σε αυτά, να ευχηθώ να έχουμε υγεία στο υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς για να πάρουμε αυτά που πρέπει σαν ομάδα.
Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στον Γιάννη Χριστόπουλο και στον Απόλλωνα καλή συνέχεια σε ό,τι στόχο έχουν βάλει, προφανώς τη σωτηρία. Σήμερα έκαναν ένα σοβαρό παιχνίδι μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε διαστήματα που ήμασταν σοβαροί, αλλά όταν έχεις το παιχνίδι στους 30 πόντους, μοιραία η έντασή μας έπεσε σε άμυνα και επίθεση. Δεν έχω όμως κάτι να παραπονιέμαι. Ήταν ένα μεσημέρι που είχε πολλές οικογένειες, αρκετό κόσμο στο γήπεδο για μεσημέρι παραμονής Χριστουγέννων και νομίζω ότι γενικά το κλίμα ήταν πολύ εορταστικό».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button