ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Μολότοφ και στυλιάρια βρήκε η ΔΙΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (pics)

Ο έλεγχος της Αστυνομίας και τα ευρήματα εξωτερικά της περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της ΑΕΚ.

Αρνητική ήταν η εισήγηση της Αστυνομίας για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ριζούπολη.  Σωστά ήταν αρνητικοί στη  ΕΛ.ΑΣ.

Στην επιστολή που έστειλαν στην ΕΠΟ ανέλυσαν τους λόγους για τους οποίους άναψαν «κόκκινο» για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της 26ης Ιουλίου. Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Το θέμα της ασφάλειας είναι ο κυριότερος.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πώς το πρωί, σε έλεγχο που έγινε από την ομάδα ΔΙΑΣ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, βρήκαν… λαβράκια σε εξωτερικό χώρο που εφάπτεται της εξωτερικής περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της ΑΕΚ.

Τί εντόπισαν; 18 μολότοφ και 12 ξύλινα στυλιάρια! Για όλα αυτά υπάρχουν και φωτογραφίες που έχουν ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο Δελτίο Τύπου από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. περιγράφονται αναλυτικά όλα: «Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, (18) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί (Α.Ε.Μ.), τύπου βόμβας μολότοφ και (12) ξύλινα στυλιάρια, μήκους περίπου ενός μέτρου.

Ειδικότερα, οι επτά (7) εκ των ανωτέρω Α.Ε.Μ. ανευρέθηκαν κρυμμένοι κάτω από χόρτα σε χώρο που εφάπτεται της εξωτερικής περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της Α.Ε.Κ. και εξωτερικά αυτής, οι δε υπόλοιποι ένδεκα (11) ήταν επιμελώς κρυμμένοι κάτω από κλαδιά και φύλλα δέντρων εντός δύο φρεατίων σε χώρο του άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας σε κοντινή απόσταση από την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου.

Τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button