ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μιχαηλίδης: «Ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Καθώς το απόγευμα του Σαββάτου «φιλοξενεί» στην Ηλιούπολη την MRK Κρκα. Όμως όλοι στην ομάδα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς αυτό. Για να φτάσουν στη νίκη, αλλά και για να διεκδικήσουν ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβενία. Μιχαηλίδης: «Ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό».

Οι δηλώσεις του Στέφανου Μιχαηλίδη

Ο διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού μίλησε για την πρόκληση που έχει εκείνος και οι συμπαίκτες του. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αύριο, για εμάς είναι ένας πολύ δύσκολος. Αλλά ταυτόχρονα και πολύ σημαντικός αγώνας. Διότι αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που μάλιστα προχθές προκρίθηκε στον ημιτελικό του σλοβενικού Κυπέλλου. Καθώς απέκλεισε την πολύ ισχυρή Τσέλιε. Ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός για πολλούς λόγους».

Στη συνέχεια τόνισε: «Γιατί είναι ευκαιρία, με μια καλή εμφάνιση και νίκη στην έδρα μας, να διεκδικήσουμε κάτι μεγάλο. Δηλαδή για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου του τμήματος χάντμπολ μια πρόκριση σε Final-4 ευρωπαϊκού Κυπέλλου! Ακόμα, μιλώντας και σε προσωπικό επίπεδο, αντίστοιχα και για εμένα τον ίδιο. Επομένως, πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για μάχη, να παλέψουμε κάθε φάση, κάθε λεπτό του αγώνα. Εξάλλου, πιστεύοντας στις δυνατότητες της ομάδας μας, το αποτέλεσμα να μας βρει νικητές. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια, θα χρειαστούμε και τον κόσμο μας, που όπως πάντοτε, δίνοντας την ηχηρή παρουσία του, είναι ο όγδοος παίκτης μας και τον χρειαζόμαστε μαζί μας πάντα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button