ΒΟΛΕΪ

Μιτσέλι και Λαμπρούση για την ΑΕΚ

Σημαντικό ματς το Σάββατο (19:00) στο Ρέντη για τον Ολυμπιακό. Μιας και «φιλοξενεί» την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη. Ωστόσο ο Ιταλός προπονητής και οι παίκτριές του, γνωρίζουν καλά τη σημασία του ματς. Επομένως θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν το +4 από τη δεύτερη θέση. Αλλά και για να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που «τρέχουν». Μιτσέλι και Λαμπρούση για την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Λορέντζο Μιτσέλι για την ΑΕΚ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε για την αναμέτρηση με την Ένωση: «Μεγάλο ματς έρχεται. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο σε αυτή τη σημαντική περίοδο της σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μας, θα είναι ένα σημαντικό ματς και πρέπει να κερδίσουμε, για να μην χάσουμε την πρώτη θέση στην κατάταξη ως το φινάλε».

Οι δηλώσεις της Τζίνας Λαμπρούση για την ΑΕΚ

Επιπλέον, για το σαββατιάτικο ματς μίλησε και η αρχηγός του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, η κεντρική του Θρύλου υπογράμμισε: «Προετοιμαζόμαστε και δουλεύουμε σκληρά για το παιχνίδι του Σαββάτου, γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση και να διευρύνουμε το σερί των νικών που έχουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button