ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μία ακόμα σελίδα δόξας!»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ γυναικών για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου αήττητου νταμπλ έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω των social media. 

 

Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου αήττητου νταμπλ από την ομαδά μπάσκετ γυναικών.

Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη πέρασαν σαν .. σίφουνας από το κλειστό της Εργάνης, όπου υπέταξαν τον Αθηναϊκός τον δεύτερο τελικό πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι μαρτυράει το τελικό 58-69 και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο αήττητο πρωτάθλημα!

Η νέα επιτυχία των «ερυθρόλευκων», η οποία συνοδεύτηκε με το αήττητο, έκανε υπερήφανους όλους τους οπαδούς του Θρύλου, αλλά και τους ανθρώπους που διαχειρίζονται των τυχών του κορυφαίου συλλόγου της χώρας.

Εξαίρεση δνε θα μπορούσε να αποτελέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύει περίτρανα το έντονο ενδιαφέρον του γι αόλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και με ανάρτησή του στα social media έδωσε τα ολόψυχα συγχαρητήριά του στην ομάδα μπάσκετ γυναικών για το σπουδαίο της επίτευγμα

Αναλυτικά τί έγραψε:

«Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείου μπάσκετ, η οποία πρόσθεσε μία ακόμα σελίδα δόξας στο βιβλίο της θρυλικής μας ιστορίας. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ!»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button