ΔΙΑΦΟΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέχρι και ομάδες αλλάζετε

Πολλοί θα θυμάστε την ταινία με τον Φαίδων Γεωργίτση και τη Ζωή Λάσκαρη που τον έβαλε να κόψει μέχρι και το μουστάκι.  Στην περίπτωση Τσίπρα και Βασιλειάδη ο μεν ένας  έχει βγάλει τόσες φωτογραφίες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ,περισσότερες από όσες έχει βγάλει ο Σαββίδης και ο άλλος φωτογραφήθηκε με κασκόλ του Αρη.. Τον Ηρακλή ξεχάσατε παιδιά και τον Απόλλωνα Πόντου!!!!

Μεγάλο πράγμα η επικοινωνία στις μέρες μας  και το πως θα γίνει το άσπρο-μαύρο ,το κόκκινο, κίτρινο ,το μπλε μαύρο και πως θα ταϊσουμε σανό στο λαό.  Με τη Μακεδονία να βράζει για το όνομα των Σκοπίων, κάποιοι βάζουν ΟΛΕΣ  τις δυνάμεις τους   για να  δείξουν ότι σέβονται το λαό της Θεσσαλονίκης.

Τάζουν γήπεδα, δίνουν χώρους για εκμετάλλευση ,μόνο συνθήματα του Αρη και το ΠΑΟΚ δεν φώναξαν, ξέχασαν βέβαια τον Ηρακλή και όλα αυτά για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.  Πέρυσι βέβαια τους είχαν τάξει και Πρωτάθλημα αλλά η κίνηση του Ιβάν τους χάλασε τη μαγιά και τελικά πήραν το Κύπελλο πανάξια για να τα λέμε όλα.

Ολα αυτά σημαίνουν ότι η ημέρα της εκλογικής κρίσης έρχεται. Και επειδή την επικοινωνία την ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι η Μακεδονία είναι κομβική. Αρα ,για να επανέλθουμε στον πρόλογο του κειμένου, ο Γεωργίτσης έκοψε το μουστάκι του για την καρδιά της Λάσκαρη και οι Τσίπρας-Βασιλειάσδης άξαφνα έγιναν ΠΑΟΚ και Άρης αντίστοιχα για την καρέκλα όμως οι εν λόγω.. Για να δούμε τι άλλο θα δούμε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button