Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μετρούν» απουσίες!

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βασίλης Σπανούλης συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας, τη στιγμή, όπου ο Κιμ Τιλί έχει τεθεί νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται στον Ολυμπιακό η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ (5/5 και ώρα 17:00) για το πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην μπορεί να βγάλει το πρόγραμμα που θέλει καθώς οι απουσίες είναι αρκετές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι Γιώργος Πρίντεζης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βασίλης Σπανούλης συνεχίζουν να ακολουθούν τα προγράμματα θεραπείας που έχουν καταρτιστεί γι αυτούς και δεν θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ.

Κι όλα αυτά τη στιγμή, όπου ο Κιμ Τιλί έχει τεθεί νοκ άουτ μέχρι το τέλος της χρονιάς

Η περίπτωση του αρχηγού θα εκτιμάται καθημερινά, ωστόσο αναμένεται να του δοθεί χρόνος για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση του ενώ για τους δύο ψηλούς, ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται στις 20 ημέρες.

Την ίδια στιγμή σε πιο χαλαρούς ρυθμούς συνεχίζει να προπονείται ο Κώστας Παπανικολάου (γόνατο) και ο Γιώργος Μπόγρης κάνει από την πλευρά του, αλλά όποτε πονάει βγαίνει έξω και βάζει πάγο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button