ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεντιλίμπαρ: «Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες  του Ολυμπιακού  αλλά εξέφρασε την πεποίθηση πως τίποτα δεν έχει κριθεί για το Πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το που κρίθηκε το ματς: «Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Και στα δύο ημίχρονα είχαμε ξεκάθαρες φάσεις για γκολ, ο τερματοφύλακας των αντιπάλων ήταν πολύ αποτελεσματικός, και εκείνοι πιο εύστοχοι στις προσπάθειές τους. Μπορούμε να πούμε συγχαρητήρια και στον αντίπαλο αλλά και σε εμάς για την εμφάνιση».

Για το τι κρατάει από την αναμέτρηση: «Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα, ωστόσο ήμασταν καλύτεροι με περισσότερες ευκαιρίες, όμως όταν δεν σκοράρεις αυτό μπορεί να συμβεί. Μπορεί να δεχθείς γκολ και να πρέπει μετά να ισοφαρίσεις, δυστυχώς δεν το καταφέραμε ούτε αυτό. Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Για το αν θα υπάρξει κάποιος επαναπροσδιορισμός στόχων λόγω της Ευρώπης: «Προς το παρόν σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι πρωταθλήματος της Τετάρτης, που θελουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Έχουμε ακόμη 10 μέρες για το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς και ως τότε θα σκαφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button