ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mαρτίνς και Καρεμπέ μίλησαν για το Euro

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και τις πιθανότητες που έχει στο Euro  ενώ απο την πλευρά του ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στη Γαλλία.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για:

Για τον όμιλο της Πορτογαλίας: “Είναι πολύ δύσκολες αναμετρήσεις, ο όμιλος είναι δύσκολος και καμία ομάδα δεν θα βρει εύκολο μονοπάτι. Από την πλευρά μας θα δυσκολευτούμε πολύ, το ίδιο θα έλεγε και η Γερμανία ή η Γαλλία. Επομένως η ομάδα που θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη εκείνη την περίοδο, θα είναι και η ομάδα που θα προκριθεί”.

Για την Πορτογαλία: “Από τότε που η Πορτογαλία κέρδισε το Euro, είχε ξεκαθαρίσει και αποδείκνυε ότι πρόκειται για μία ομάδα με δυνατότητες και όλοι περίμεναν να δουν ωραία πράγματα. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Όλοι περιμένουν να δουν ωραία πράγματα από μία ομάδα που διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, έναν προπονητή σαν τον Φερνάντο Σάντος, όμως θα βρει δυσκολίες, γιατί θα αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους. Ωστόσο πρόκειται για μία ομάδα με ικανότητες, ώστε να φτάσει ξανά στην κατάκτηση του τίτλου”.

Για τον Φερνάντο Σάντος: “Ο Φερνάντο Σάντος είναι πολύ αγαπητός τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Πορτογαλία, γιατί έχει δώσει πολλά στην Εθνική ομάδα. Είναι ένας καλός προπονητής αλλά στην Εθνική ομάδα κατάφερε να ενώσει ποδοσφαιριστές και να τους κάνει μία πραγματική ομάδα. Ποδοσφαιριστές που έρχονται από διάφορα μέρη και από διάφορες ομάδες. Έχει φτιάξει μία εξαιρετική ομάδα με έμπειρους παίκτες και την κατάλληλη φυσική κατάσταση, η οποία υπό την καθοδήγησή του έφτασε σε επιτυχίες και καλά αποτελέσματα”.

Από την πλευρά του ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε:

Για το Euro: “Είναι ένα περίεργο Euro, γιατί η πανδημία είχε μεγάλο αντίκτυπο στο καλεντάρι και αυτός ήταν ο λόγος της αναβολής, ωστόσο η UEFA θα επιλέξει τις πόλεις. Δεν είναι εύκολο, χρειάζεται να είμαστε ασφαλείς, θα χρειαστεί να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και δεν θα είναι εύκολα τα ταξίδια. Αν σε αυτά τα μέτρα προστεθεί και ο εμβολιασμός θα είναι άλλο ένα θέμα”.

Για τη Γαλλία: “Η Γαλλία φυσικά είναι το φαβορί. Και αυτό γιατί είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, παίξαμε στον τελικό του προηγούμενου Euro με την Πορτογαλία και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα προσπαθήσει να φέρει την ομάδα του στον δρόμο της επιτυχίας. Νομίζω ότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει προετοιμάσει αυτή την ομάδα, διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και θα υπάρξει και ένα μικρό φρεσκάρισμα. Εξαιτίας της πανδημίας, δεν είναι μία εύκολη κατάσταση και οι προπονητές πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές καταστάσεις. Διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και υπάρχει η άνεση της επιλογής”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button